Procedura

procedura_intocmire_devize Procedura intocmire devize online

Pentru intocmire devize de lucrari sau situatii de plata  se procedeaza astfel:

1. Clientul trimite antemasuratoare sau lista de cantitati prin email, fax sau folosind formularul de contact.

2. In baza antemasuratorii sau listei de cantitati transmise se incadreaza lucrarile pe articole de deviz, utilizand indicatoare de norme de deviz acceptate si aprobate de M.L.P.T.L. si de Curtea de Conturi a Romaniei. In cazul in care antemasuratoarea transmisa contine deja articole de deviz gata incadrate se trece direct la punctul 3.

3. Utilizand soft profesional se intocmesc devize de lucrari si/sau situatii de plata folosind preturile clientului la materiale, manopera , utilaje si transport sau (daca acestea nu sunt transmise) preturi medii din baza de date personala.

4. Se transmite clientului prin email sau fax devizul sau situatia de lucrari impreuna cu factura intocmita in baza listei de preturi.

5. Clientul efectueaza plata prin transfer bancar (depunere in cont).

Important: Fiecare deviz de lucrari sau situatie de plata este insotit(a) de extras de resurse (materiale, manopera, utilaje, transport) si de centralizator pe categorie de lucrari si pe obiecte.

La solicitarea clientului se pot efectua ulterior gratuit ajustari ale preturilor la orice deviz de lucrari sau situatie de plata intocmita.

Top